Wijnspijswandeling in maart 2021

Drijf-in Blues festival 2021 gecancelled

Op naar 2022!!

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues. Onstuimig, vervoer over het water, concert op het Bovenwiede en doorgaan tot in de late uurtjes. Dat is het Bluesfestival in Giethoorn!  

Rock Around Giethoorn 2021 gecancelled

Op naar 2022!!

Dit jaar de 28e editie alweer. In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands. 

Wiedepop 2021 gecancelled

Op naar 2022!

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Gratis entree én dit jaar ROCK wat de klok slaat!

Muziekevenementen deze zomer

Nieuws 1 juni 2021

Muziekevenementen voor deze zomer zijn als zodanig gecancelled. Wiedepop, Rock Around Giethoorn en het Bluesfestival gaan dit jaar niet plaatsvinden. Op naar 2022!

Natuurlijk Dineren 2021

We gaan in september weer genieten van heerlijk eten in de buitenlucht! We zijn volop in de voorbereiding om Natuurlijk dineren in 2021 door te laten gaan.

Al varend in een rondvaartboot (of met eigen boot!) verschillende bijzondere plekjes in Giethoorn aandoen om van heerlijk eten - 7 gangen - te genieten.

Bokkentocht 2021

Jaaaa we mogen weer bokjes drinken! 

Heerlijk weer bokbier proeven op de diverse locaties in Giethoorn, met onderweg ook een heerlijke maaltijd. Vooral gezellig met elkaar. We zijn weer volop in de voorbereiding voor een geslaagde bokkentocht!

Jazz in Giethoorn 2021

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag genieten van mooie muziek en heerlijke hapjes en drankjes. In heel het dorp! Vrij entree!

Wijnspijswandeling in november 2021

Vier relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om vier van de beste restaurants van Giethoorn te ontdekken. Tussen 13.00 en 17.00 uur - Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje.