Spellenkroegentocht

Klaverjassen & Bridgen tijdens de Spellenkroegentocht op 2 februari 2019! Gezellig bij De Sloothaak & De Fanfare met THE RADIATORS na afloop. Doe mee en geef je op. Kan nu ook online!

Berlicumse Funkapel door Giethoorn

Op zondag 2 juni a.s. komt het Berlicumse Funkapel naar Giethoorn! Vanaf 14.00 uur horen wij hun klanken vanaf het drijvend podium bij Smit's Paviljoen op 't Bovenwiede. Aansluitend verzorgen zij een optreden op het terras van grandcafé Fanfare! 

Rock Around Giethoorn 2019

Dit jaar de 27e editie alweer! In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands. 

Het programma is bekend! Dat wordt weer swingen ..

Wiedepop 2019

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Gratis entree.

En de bands zijn bekend!

Bluesfestival Giethoorn 2019

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues.

Onstuimig, vervoer over het water, concert op het Bovenwiede en doorgaan tot in de late uurtjes. Dat is het Bluesfestival in Giethoorn! 

Dit moet je een keer meegemaakt hebben. 

Swim to Fight Cancer 2020

Op zaterdag 29 augustus - voorafgaand aan de Gondelvaart Giethoorn - wordt Swim to Fight Cancer door de grachten van Giethoorn georganiseerd! Tijdens dit bijzondere spektakel gaan de zwemmers onder de o zo kenmerkende bruggetjes van Giethoorn door. 

Maak het mee en kom kijken of doe mee!


Swim to Fight Cancer

Op zaterdag 31 augustus - voor de Gondelvaart Giethoorn - wordt Swim to Fight Cancer door de grachten van Giethoorn georganiseerd! Tijdens dit bijzondere spektakel gaan de zwemmers onder de o zo kenmerkende bruggetjes van Giethoorn door. 

Maak het mee en kom kijken of doe mee!

Gondelvaart Giethoorn 2019

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus organiseert de Vereniging Gondelvaart Giethoorn de Gondelvaart. Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle parade door de uniek lange Gieterse dorpsgracht. De prachtige rietgedekte huizen langs de waterkant in de spotlights en verlichte tuinen en bruggetjes in het dorp maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

Natuurlijk Dineren 2019

Voortreffelijk dineren aan boord op wel heel ludieke wijze met maar liefst een 7-gangen diner.

Deze keer het thema: PAUPER ...

Laat u zich verrassen door ons en reserveer uw plaats aan boord!

Bokkentocht 2019

Heerlijk op een bok bokjes proeven bij diverse cafés in Giethoorn! Genieten met een Grote G in Giethoorn. Wel even opgeven van te voren. 

Jazz Event Giethoorn

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag genieten van mooie muziek en heerlijke hapjes en drankjes. In heel het dorp! Vrij entree!

En op maar liefst vijf locaties de hele zondag door. 

Wijnspijswandeling november

Vier relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om vier van de beste restaurants van Giethoorn te ontdekken. Tussen 13.00 en 17.00 uur wandel je tussen de vier restaurants. Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje.