Spellenkroegentocht

Klaverjassen & Bridgen tijdens de Spellenkroegentocht op 2 februari 2019! Gezellig bij De Sloothaak & De Fanfare met THE RADIATORS na afloop. Doe mee en geef je op. Kan nu ook online!

Rock Around Giethoorn 2019

Dit jaar de 27e editie alweer! In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands.

Wiedepop 2019

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Gratis entree.

Bluesfestival Giethoorn 2019

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues.

Onstuimig, vervoer over het water, concert op het Bovenwiede en doorgaan tot in de late uurtjes. Dat is het Bluesfestival in Giethoorn! 

Dit moet je een keer meegemaakt hebben. 

Gondelvaart Giethoorn 2019

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus organiseert de Vereniging Gondelvaart Giethoorn de Gondelvaart. Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle parade door de uniek lange Gieterse dorpsgracht. De prachtige rietgedekte huizen langs de waterkant in de spotlights en verlichte tuinen en bruggetjes in het dorp maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

Natuurlijk Dineren 2019

Voortreffelijk dineren aan boord op wel heel ludieke wijze! Deze keer wellicht een compleet verrassende invulling.. houdt deze website in de gaten... 

Bokkentocht 2019

Heerlijk op een bok bokjes proeven bij diverse cafés in Giethoorn! Genieten met een Grote G in Giethoorn. Wel even opgeven van te voren. 

Jazz Event Giethoorn

Swingen in Giethoorn!

Gieterse Restaurant Tocht

In winterse sferen Giethoorn verkennen! Met onderweg heerlijk eten.