Swim to Fight Cancer

zaterdag 31 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus 2019 vindt de editie van Swim to Fight Cancer Giethoorn plaats. Uiteraard wordt dit weer een gaaf – maar ook emotioneel – evenement.

Programma:

16:00    Ontvangst en registratie deelnemers in Kulturhus Giethoorn

17:30    Start swim start locatie De Witte Hoeve

18.00    Start Junior Swim De Fanfare

18.30-19.00    Finish

19.00    Uitreiking medailles, Pastabuffet

19.30    Start Gondelvaart Giethoorn

Meer info en hoe je je kan inschrijven is te vinden op https://www.fightcancer.nl/event/swim-to-fight-cancer-giethoorn/home.

Deelnamemogelijkheden:

Deelname is mogelijk als individu, samen in één wave met je vrienden of als business team. Zorg dat je samen met honderden anderen zoveel mogelijk geld bij elkaar brengt voor de strijd tegen kanker. Via jouw strijd tegen het water. Draag op 31 augustus 2019 je steentje bij aan de strijd tegen kanker!

Swim to Fight Cancer Giethoorn vindt plaats in de grachten van het mooie Giethoorn. Het parcours is ongeveer 2 kilometer lang.

Bezoekersinformatie:

De verwachting is dat het pitoreske Giethoorn op 31 augustus 2019 weer een enorme stroom bezoekers zal verwelkomen die het grote aantal deelnemers komen aanmoedigen. Daarom hieronder de nodige extra informatie voor bezoekers. 

Bereikbaarheid start/finish: Gezien de te verwachten drukte, adviseren wij u om zoveel als mogelijk met de fiets richting de Swim to Fight Cancer te komen. De start wordt ingericht bij De Witte Hoeve  en de finish rondom Het Kulturhus.  Parkeermogelijkheden worden duidelijk aangegeven. Langs de Hylkemaweg kunt u de  zwemmers aanmoedigen. Toeschouwers die aan het Zuiderpad en het Binnenpad de zwemmers gaan aanmoedigen kopen een toegangskaartje voor de Gondelvaart en kunnen na afloop van de Swim genieten van de Gondelvaart Giethoorn (Toegangsbewijs: € 5,00). Deelnemers aan de swim ontvangen van de organisatie een toegangskaart voor de  Gondelvaart.