Folk & Seasong Café

Heerlijk meezingen en genieten in het Folk & Seasong Café te Giethoorn! Krijg het echte pubgevoel! Neem je muziekinstrument mee & schuif aan!

Met muziek van onder andere De Publiners, Easy & Free, Shantycrew Buitenboord en de Matrozen Matelooz!

Storm over Beulaeke in juni

Na twee zeer succesvolle series voorstellingen in Rabo Theater De Meenthe in 2017 strijkt ‘Storm over Beulaeke’ deze zomer neer in Giethoorn. Op een unieke locatie in Giethoorn, aan het Zuiderpad, wordt een openluchttheater gebouwd en zal het verhaal van Beulaeke verder worden verteld. 

Kijk voor alle informatie & tickets op www.stormoverbeulaeke.nl.

 

.

Folk- & Shantyfestival 2018

Dit weekend het derde internationale Folk & Shantyfestival Giethoorn. Op zowel vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli 2018. Het gehele festival is gratis te bezoeken.

Door heel het dorp Giethoorn vele groepen te bewonderen op diverse locaties in dit prachtige dorp.

 

Swim to Fight Cancer

Op zondag 1 juli 2018 wordt Swim to Fight Cancer door de grachten van Giethoorn georganiseerd! Tijdens dit bijzondere spektakel gaan de zwemmers onder de o zo kenmerkende bruggetjes van Giethoorn door. Bij Grand Café Fanfare is de start en er wordt gezwommen naar het Bovenwiede.

Maak het mee en kom kijken of doe mee!

Storm over Beulaeke in juli

Na twee zeer succesvolle series voorstellingen in Rabo Theater De Meenthe in 2017 strijkt ‘Storm over Beulaeke’ deze zomer neer in Giethoorn. Op een unieke locatie in Giethoorn, aan het Zuiderpad, wordt een openluchttheater gebouwd en zal het verhaal van Beulaeke verder worden verteld. 

Kijk voor alle informatie & tickets op www.stormoverbeulaeke.nl

 

.

Rock Around Giethoorn 2018

Dit jaar de 26e editie alweer! In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands.

Het programma is bekend!!!!

Wiedepop 2018

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Bands zijn bekend! Kijk snel.

Gratis entree.

Bluesfestival Giethoorn 2018

Van vrijdag tot en met zondagmiddag hoor je alleen nog maar in Giethoorn blues, blues en nog eens blues.

Onstuimig, vervoer over het water, concert op het Bovenwiede en doorgaan tot in de late uurtjes. Dat is het Bluesfestival in Giethoorn! 

Dit moet je een keer meegemaakt hebben. 

Gondelvaart Giethoorn

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus organiseert de Vereniging Gondelvaart Giethoorn de Gondelvaart. Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle parade door de uniek lange Gieterse dorpsgracht. De prachtige rietgedekte huizen langs de waterkant in de spotlights en verlichte tuinen en bruggetjes in het dorp maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

Natuurlijk Dineren 2018

Natuurlijk Dineren. Dat staat synoniem met genieten. Van verfijnde, op verschillende buitenlocaties bereide gerechtjes van de regio. Al varend in Giethoorn laten de chef-koks u graag kennismaken met mooie, pure producten.

Deze keer staat Natuurlijk Dineren in het teken van 60 jaar film Fanfare! 

Bokkentocht 2018

Met de Bok rond door Giethoorn en ontvangen worden bij etablissementen aan de grachten van Giethoorn met een bokbiertje; dat is de Bokkentocht! Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een complete bokkentochtmaaltijd en muziek.

Jazz Event Giethoorn 2018

Jazz klanken ook in Giethoorn! Heerlijk op zondag genieten van mooie muziek en heerlijke hapjes en drankjes. In heel het dorp! Vrij entree!

En op maar liefst vijf locaties de hele zondag door. 

Culituur

Culinair Giethoorn presenteert de laatste zaterdag van november Culituur; genieten van Culinaire gerechten in een Culturele omgeving. Dit keer ontvangen wij u graag in 't Olde Maat Uus!