Natuurlijk Dineren 2018

zaterdag 1 september 2018

In 1958 werd de film Fanfare, geregisseerd door Bert Haanstra en met Albert Mol en Adrea Domburg in de hoofdrol, opgenomen in Giethoorn. De film vertelt het komische verhaal van twee ruziënde muziekkorpsen uit Lagerwiede (zoals Giethoorn in de film heet) en behoort tot de mijlpalen uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

Op zaterdag 1 september vieren wij het 60 jaar jubileum van de film Fanfare met Natuurlijk Dineren! Smulpapen schepen in en al varend laten de chef-koks u graag kennismaken met mooie, pure producten uit onze streek.

Vanzelfsprekend varen wij langs de o zo herkenbare plekjes uit de film Fanfare èn staan we stil bij dit jubileumjaar. Ook hebben we een aantal verrassingen voor u in petto.

Natuurlijk Dineren. Dat staat synoniem met genieten. Van verfijnde, op verschillende buitenlocaties bereide gerechtjes. Reserveert u alvast tijdig uw plaats aan boord! De prijs is 49,50 euro per persoon voor een compleet diner!

Reserveer nu uw plaats aan boord voor Natuurlijk Dineren!

zaterdag 1 september vanaf 17:00 uur

De prijs is 49,50 euro per persoon voor het diner. 

U wordt om 17.00 uur verwacht bij De Witte Hoeve om vervolgens (17.30 uur vertrek) langs de chefs van De Fanfare (Boer Geursen), De Lindenhof, De Sloothaak, De Rietstulp, 't Achterhuus, De Pergola en Krijns Paviljoen (Smit’s Paviljoen) te gaan. 

En die koe die zal niet ontbreken! Dat wordt smullen.

Na afloop muziek met Easy & Free!