Spellenkroegentocht 2022 gecancelled

Op een winterse avond in februari gezellig klaverjassen of bridgen! Geef je op met z'n twee voor de 14e Spellenkroegentocht! En na afloop weer gezellig live muziek bij De Fanfare.

Rock Around Giethoorn 2022 gecancelld

Dit jaar de 28e editie alweer. In Gethoorn staat altijd het tweede weekend van juli bol swingende Rock 'n Roll! Ervaar het waterrijke dorp eens op een andere manier: met de voetjes van de vloer. Ook op zondag is het nog nagenieten met rock 'n roll bands. 

 

Wiedepop 2022 gecancelled

Op vier locaties in Giethoorn gaat het dak eraf tijdens dit muziekfestival, met prachtige coverbands en eigen muziekstijlen!

Gratis entree én dit jaar ROCK wat de klok slaat!

Giethoorn 24

In 24 uur moeten de deelnemende teams proberen om in hun punter zoveel mogelijk rondjes op het Bovenwijde te zeilen. Ee nieuw evenement van zeilvereniging 't Wiede. De meesten van u hebben wel eens gezeild in een punter. Velen van u hebben er zelfs mee gezeild in een zeilwedstijd. Maar wie van u heeft ooit 24 uur achter elkaar in een punter gezeild? Waarschijnlijk niemand.

MUZIEKWEEKEND!!

Helaas niet op het eiland, maar we zijn vastbesloten er toch een mooi feest van de maken.

WEL TWEE AVONDEN VOL MUZIEK IN GIETHOORN én natuurlijk wordt er gedacht aan een hapje en drankje. Voor slechts € 5,- kan je zowel vrijdag- als zaterdagavond komen. De in de voorverkoop gekochte festivalbandjes zijn geldig voor beide avonden én bestellen kan nog steeds!! 

Zomerse wandeltochten 18 juni

Ben je ook aan de wandel gegaan de afgelopen tijd? Wij ook! En is het rondje met je partner, vriend(in) en/of kinderen niet meer weg te denken uit je leven? Bij ons ook!

Dat is precies wat ons inspireerde voor de Zomerse Wandeltochten in Giethoorn en omgeving! We organiseren 3 soorten wandelingen, zodat er voor ieder een fijne, leuke en ook uitdagende tocht is!

Zomerse wandeltochten 19 juni

Ben je ook aan de wandel gegaan de afgelopen tijd? Wij ook! En is het rondje met je partner, vriend(in) en/of kinderen niet meer weg te denken uit je leven? Bij ons ook!

Dat is precies wat ons inspireerde voor de Zomerse Wandeltochten in Giethoorn en omgeving! We organiseren 3 soorten wandelingen, zodat er voor ieder een fijne, leuke en ook uitdagende tocht is!

Gondelvaart Giethoorn 2022

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus organiseert de Vereniging Gondelvaart Giethoorn de Gondelvaart. Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle parade door de uniek lange Gieterse dorpsgracht. De prachtige rietgedekte huizen langs de waterkant in de spotlights en verlichte tuinen en bruggetjes in het dorp maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

Natuurlijk Dineren 2022

We gaan in september weer genieten van heerlijk eten in de buitenlucht! Al varend in een rondvaartboot (of met eigen boot!) verschillende bijzondere plekjes in Giethoorn aandoen om van heerlijk eten - 7 gangen - te genieten. De chefs van de Witte Hoeve, de Lindenhof, Restaurant 141, Hollands Venetië, de Rietstulp en De Fanfare maken deze middag er een heerlijk eetfestijn van.

Bokkentocht 2022

Jaaaa we mogen weer bokjes drinken! Heerlijk weer bokbier proeven op de diverse locaties in Giethoorn, met onderweg ook een heerlijke maaltijd. Vooral gezellig met elkaar al varend in een bok (boot). We zijn weer volop in de voorbereiding voor een geslaagde bokkentocht. Reserveer alvast plaatsen aan boord!

Wijnspijsvaarten

Een ontspannen zondagmiddag in Giethoorn, waarbij we je zowel in De Fanfare als aan boord heerlijke gerechtjes met bijpassende wijnen serveren. 

Boek gezellig met je vrienden of familie en vermaak je een middag in het mooie Giethoorn. 

Gieters Wintertreffen & Winterfair

Kom en geniet van de prachtige authentieke wintersfeer in verlicht Giethoorn. Op vrijdag 16 december wordt er een lichtjes & letter loop ‘s voor jong en oud georganiseerd.

Op zaterdag 17 december zullen er rond de Doopsgezinde kerk en op het buitenterrein van museum ’t olde Maat Uus diverse activiteiten plaatsvinden en een winterfair worden gehouden.

Oudjaars Klaverjassen

Ouderwets gezellig bij De Fanfare, Oudjaarsklaverjassen!

Van 14.00 uur tot 21.00 uur.
De kosten bedragen € 18,50 p.p.

Kopje koffie vooraf, snert met broodjes tussendoor en voor de winnaars grote prijzen.