Kroeg(varen)spellentocht

Op een winterse avond in februari gezellig klaverjassen! Geef je op met z'n twee voor deze Kroeg(varen)spellentocht! En na afloop live muziek bij De Fanfare. 

Gezellig klaverjassen (je kaart 1 ronde in de rondvaartboot!)

Wijnspijswandelingen

Drie relaxte zondagmiddagen in Giethoorn en een leuke ontspannen manier om de beste vier restaurants van Giethoorn te ontdekken.

Bij elk restaurant krijg je een heerlijke wijn met een bijpassend gerechtje. Een culinair middagje dus!

Maître on Tour voor het goede doel

Maîtres uit heel Nederland maken deze avond aan tafel 6 verschillende gangen klaar en serveren hierbij de mooiste wijnen. Dit prijs voor dit 6-gangen diner inclusief wijnarrangement is € 75,00 p.p..

De opbrengst van dit diner gaat naar verschillende goede doelen!

Theaterspektakel Fanfare

Op een unieke buitenlocatie in Giethoorn is komende zomer Theaterspektakel Fanfare te zien. De muzikale voorstelling is geïnspireerd op de gelijknamige film van Bert Haanstra. Het wordt een complete avond uit inclusief een driegangendiner. Theaterspektakel Fanfare wordt opgevoerd van 21 juni t/m 15 juli. 

Gondelvaart Giethoorn 2023

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus organiseert de Vereniging Gondelvaart Giethoorn de Gondelvaart. Boten met muziek, gevolgd door prachtige creaties op versierde en verlichte boten vormen een sfeervolle parade door de uniek lange Gieterse dorpsgracht. De prachtige rietgedekte huizen langs de waterkant in de spotlights en verlichte tuinen en bruggetjes in het dorp maken het sprookjesachtige plaatje compleet.

Natuurlijk Dineren 2023

We gaan in september weer genieten van heerlijk eten! Dit jaar een combi van varen en aan tafel bij twee etablissementen. Ontvangst met een drankje, aan boord een sharing voorgerecht, onderweg een tussengerecht, bij De Witte Hoeve een hoofdgerecht en als afsluiting in de Fanfare genieten van een dessertbuffet. De chefs van De Fanfare en De Witte Hoeve maken er weer een heerlijk eetfestijn van.

Bokkentocht 2023

Jaaaa we mogen weer bokjes drinken! Heerlijk bokbier proeven op de diverse locaties in Giethoorn, met onderweg ook een heerlijke bokmaaltijd. Vooral gezellig met elkaar al varend in een bok (boot). We zijn weer volop in de voorbereiding voor een geslaagde bokkentocht. Reserveer alvast plaatsen aan boord!

Wijnspijsvaarten 2023

Een ontspannen zondagmiddag in Giethoorn, waarbij we je zowel in De Fanfare als aan boord heerlijke gerechtjes met bijpassende wijnen serveren. 

Boek gezellig met je vrienden of familie en vermaak je een middag in het mooie Giethoorn. 

Oudjaars Klaverjassen 2023

Ouderwets gezellig bij De Fanfare, Oudjaarsklaverjassen!

Van 14.00 uur tot 21.00 uur.
De kosten bedragen € 19,50 p.p.

Kopje koffie vooraf, snert met broodjes tussendoor en voor de winnaars grote prijzen.